Hier kan je allerhande info vinden over activiteiten op school. Trek je met je klas op boerderijklas? Heb je deelgenomen aan een sportactiviteit? Vertrek je binnenkort op schoolreis? Misschien staat er hier wel een verslagje of enkele foto's van de activiteit. Klik op de menu knop 'nieuws' en je krijgt alvast de volledige lijst van alle artikel in chronologische volgorde. Ben je op zoek naar 1 bepaalde activiteit? Kies dan een klas of onderdeel via het menu onder 'Nieuws'. Sommige klassen hebben ook een eigen website of een 'Picasa webalbum'. De link hiervan kan je ook bij die klassen vinden.


 

Estafetteloop

Estafetteloop 1e en 2e leerjaar, 13 juni 2018. Twee ploegen van onze school namen deel aan de wedstrijd. De ploeg van het eerste leerjaar behaalde een mooie tweede plaats en de ploeg van het tweede leerjaar eindigde op de vierde plaats!  Proficiat!!

Estafette 4

Trefbal

Trefbaltornooi 3e en 4e leerjaar, 30 mei 2018. Het was een spannende, sportieve en superleuke sportnamiddag met mooie prestaties!  De jongensploeg won het tornooi en mocht de beker meenemen naar school. De meisjesploeg behaalde een mooie vierde plaats!  Proficiat aan alle deelnemers!

Trefbal 4

 

Move tegen pesten met een jasje van carnaval.

 

   

 

Bezoek Sint in wijkschool

De Sint was ook een bezoekje aan de wijkschool niet vergeten!

Scholencross Lange Munte

Op woensdag 1 oktober stond de loopcross in de Lange Munte op het programma. Er zijn weer heel wat sterke prestaties neergezet!

Hieronder kan u een groepsfoto vinden van alle deelnemers. De actiefoto's kan u bekijken in onze fotogalerij.

Proficiat aan alle deelnemers en begeleiders!

IMG 20171006 WA0015

Viering sportieve leerlingen

Op maandag 12 juni zetten we de leerlingen die aan 1,2 of 3 scholencrossen deelnamen eens extra in de bloemetjes. Hoe kunnen we dit beter doen dan met een sportieve namiddag? Na afloop maken we een ere haag voor de lopers en geven we een leuke prijs als extra motivatie voor het volgend schooljaar. Enkele sfeerbeelden hieronder. De andere foto's kan je vinden in de fotogalerij.

DSC 0898DSC 0909

DSC 0912DSC 0923

Schoolfeest: de 3 biggetjes

Er staan al heel wat foto's van ons schoolfeest in de fotogalerij. Wie nog enkele foto's heeft, mag ze gerust doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bedankt aan alle ouders, kinderen, leerkrachten en andere aanwezigen!

Hieronder kan je nog even nagenieten met het optreden van onze 3 biggetjes!

>

Website zesde leerjaar

6e leerjaar

Rope skipping 6de leerjaar

In de lessen lichamelijke opvoeding gaven de leerlingen een heus rope skipping spektakel!
Het resultaat van het 6de leerjaar kan u hier bekijken.


Rope skipping klas 6A door meesterbart


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rope skipping klas 6b door meesterbart